Infraestructures

El barri Simancas de Gandia ha estat declarat Àrea de Rehabilitació Urbana

Les obres de rehabilitació del grup Simancas continuen «endavant, ara amb el suport de la Generalitat» que va a declarar-lo com a Àrea de Rehabilitació Urbana i Social (ARUS), segons van informar la setmana passada l'Alcalde de Gandia, José Manuel Orengo, i el tinent d'alcalde de Territori, Fernando Mut.

El desbloqueig permetrà finalment l'arribada a Gandia d'una subvenció de 6 milions d'euros, del Ministeri de la Vivenda i de la Generalitat, per a la construcció de les noves 104 vivendes i l'aparcament subterrani del nou Simancas.

Orengo també va assegurar que el compromís de l'Ajuntament de Gandia era continuar amb aquest projecte «amb o sense la consideració d'ARUS», i ha explicat que «no hi ha cap altre barri amb unes circumstàncies com les de Simancas per tal de ser declarat ARUS».

El Consell d'Administració de l'empresa municipal Iniciatives Públiques de Gandia va aprovar, amb els vots favorables del Govern (PSPV-PSOE i Plataforma) i l'abstenció de l'oposició (PP i Bloc) la licitació de les obres d'enderrocament i de construcció del nou barri de Simancas. Unes obres que començaran a partir del proper mes de setembre aproximadament i que es realitzaran en una única fase. Conten amb un pressupost de 7,4 milions d'euros.

El termini d'execució per a les obres és de dos anys. Les obres contemplen 104 noves vivendes, un pàrquing i dos locals, un per a una biblioteca i un altre per a un centre esportiu, l'equipament dels quals s'abordarà en acabar l'actuació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.