Infraestructures

Bellreguard posa a punt la platja per a l'estiu proper

L'Ajuntament de Bellreguard es troba ultimant els preparatius per a posar a punt la platja de cara al començament de la campanya d'estiu. Els treballs principals consisteixen en la instal·lació d'unes noves passarel·les i de papereres de reciclatge, el manteniment del punt accessible i la col·locació dels lavabos.

Les actuacions se centren en millorar els punts d'accés a la platja. És per això que s'han instal·lat un total de 8 passarel·les en la zona litoral. Es tracta d'unes passarel·les noves, més amples i, més còmodes per als banyistes que vulguen accedir a la platja. A més a més, també es mantindrà el punt accessible que ja es va instal·lar l'any passat.

El personal de serveis de l'Ajuntament treballa també per que totes les zones de la platja estiguen a punt. Per una banda, s'han col·locat més papereres de reciclatge repartides en distints punts de la platja. En breu, la platja comptarà amb lavabos, un d'ells reservat per a les persones amb mobilitat reduïda. Aquests s'instal·laran a partir del dia 15 d'aquest mes. Per altra banda s'ha renovant el mobiliari urbà i, en concret, les zones d'oci i els parcs. I aquest any, la zona esportiva de la platja inclourà dues pistes de volei, una de futbet i una altra de tennis platja.

Totes aquestes actuacions tenen com a finalitat la millora de la qualitat dels serveis del litoral bellreguardí de cara a la temporada d'estiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.