Infraestructures

La Generalitat aprova el projecte de construcció del tramvia de Gandia

La Generalitat Valenciana ha aprovat el projecte de construcció del tramvia Gandia - Grau-Port de Gandia, segons la resolució del secretari autonòmic d'Infraestructures, que dilluns 7 de juny féu arribar a la Junta de Govern Local.

El Consell de la Generalitat destina 16 milions d'euros del denominat «Plan Confianza» a la construcció del primer tram d'aquesta nova infraestructura de transports pública municipal, que farà arribar el Tramvia de la Mar des de l'estació de Renfe fins al Grau i al Port. El termini d'execució de les obres de la primera fase, que ara ha de licitar la Generalitat, és de 10 mesos.

Paral·lelament, és voluntat del govern municipal iniciar el procediment administratiu per perllongar la línea del Tramvia de la Mar des del Port fins al final de la platja de Gandia. Aquesta segona fase de les obres serà finançada per l'empresa concessionària que gestione el nou tramvia de Gandia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.