Infraestructures

l'Ajuntament de Torrent anuncia la construcció habitatges sostenibles de protecció oficial

Estaran construïts amb materials respectuosos amb el medi ambient, amb solucions bioclimàtiques i il·luminació i ventilació natural

Segons la informació feta pública pel gabinet de premsa de l'Ajuntament de Torrent, aquest serà un del primers municipis en construir habitatges protegits amb el perfil de qualitat d'estalvi d'energia i sostenibilitat, qualificació que atorga la conselleria de Territori.

El comunicat de premsa, assegura que la consecució d'aquesta mena d'habitatges, situa la localitat més gran de la comarca de l'Horta, en pionera de tota la demarcació de València, pel que fa a la construcció d'aquestes característiques de qualitat en estalvi d'energia i sostenibilitat per a les noves obres d'habitatges protegits.

De fet, l'edifici conegut sota l'epígraf M-26 d'habitatges protegits que promou l'Ajuntament, ja ha obtés aquesta qualificació degut a la seua funcionalitat d'espais, l'accessibilitat, les dotacions, la salubritat i la protecció davant el soroll i l'estalvi d'energia.

Pròximament es posaran en marxa obres al carrer Gabriela Mistral que hauran de complir aquestes característiques de qualitat i que situarà l'habitatge protegit, per damunt dels pisos qualificats com a de renda lliure.

Molta foto, molta gent i poca eficàcia

PERE ROSSELL

A la foto que il·lustra la notícia, veiem molta gent i d'altra que, per les dimensions de l'espai, no ha pogut sortir. No entrem amb el color polític dels que s'hi mostren, però tanta munió de persones, ens ha fet pensar amb la quantitat de joves als quals encara no els han entregat els pisos, després de demora més demora, augment del preu de manera unilateral i incompliment obstinant de les condicions. Les claus de l'edifici conegut com a M-17 haurien d'haver-se entregat a setembre de l'any passat i, aquesta és l'hora que tot està en bajoqueta, malgrat les promeses mai incomplides del regidor i l'alcaldessa. Ja poden fer-se totes les fotos que vulguen, la realitat és molt obstinada i al remat, els traurà els colors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia