Infraestructures

L'alcalde de Gandia diu que ha de ser la Generalitat la que ha de construir l'accés nord a la platja

Resoldrà amb l'alcalde de Xeresa la reobertura del camí que connecta l'autopista A-7 amb la carretera Natzaret-Oliva

L'Alcalde de Gandia, José Manuel Orengo, ha contestat al PP local, que ha posat en dubte quina és l'administració pública competent per a construir el futur accés nord a la platja de Gandia. L'Alcalde ha assegurat que «l'accés nord és una competència claríssimament de la Generalitat Valenciana i no de l'Estat com el PP diu».

Orengo ha explicat que «cap carretera de cap lloc que connecte una carretera nacional amb la costa, és propietat de l'Estat». El motiu és que, segons l'Alcalde, les carreteres competència del Govern d'Espanya són les que connecten amb Ports d'interès general, com ara la CN-337 que passa per Tano Resort o el futur accés Sud a Gandia, o a altres carreteres de la Xarxa Nacional de carreteres.

De fet, l'alcalde ha anunciat que al conveni de carreteres Estat-Generalitat, l'accés Nord a la platja de Gandia «serà assumit per la Generalitat Valenciana».

D'aquesta manera ha volgut expressar la seua voluntat de resoldre amb l'alcalde de Xeresa la reobertura del camí que connecta, per Xeresa, l'autopista A-7 amb la carretera Natzaret-Oliva i que, a hores d'ara, està tallat al transit.

El regidor en cap ha assegurat que Gandia farà «tot el possible» per arribar a un acord amb l'Ajuntament de Xeresa per a reobrir aquest caminàs que suposa «una via per a alleujar el tràfic en estiu».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.