Infraestructures

L'Ajuntament de Xàbia obri les pliques de les 39 empreses que opten a canalitzar el barranquet del Freginal

L'Ajuntament de Xàbia, en sessió pública, ha obert l'oferta tècnica i econòmica de les 39 empreses que concorren a canalitzar el barranc del Freginal. El projecte, que serà finançat íntegrament per les arques municipals, té com objectiu solucionar la situació del barranc per a acabar amb el risc de desbordaments i millorar la qualitat de vida dels veïns d'aquest barri que duen anys reivindicant aquesta infraestructura.

Una vegada examinades les propostes en les quals es valora el menor termini d'execució i el preu més baix oferit per les empreses que s'han presentat a aquest concurs públic i al coincidir totes elles en la proposició tècnica, s'ha seleccionat inicialment a aquella amb l'oferta més avantatjosa des del punt de vista econòmic.

Les obres s'escometran des de la confluència de la carrer Sant Vicent fins a la mateixa desembocadura del barranc al riu Gorgos. Una actuació de canalització i cobriment del barranquet del Freginal amb la qual l'ajuntament pretén millorar les infraestructures de la zona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia