Infraestructures

Les obres de l'escoleta de la platja de Gandia es troben en marxa

Aquesta nova infraestructura situada a la zona de l'Asombro, ajudarà a desestacionalitzar la zona.

Els treballs de construcció de l'escoleta de la platja de Gandia ja s'han encetat. El projecte, subvencionat pel segon Plan E i amb un pressupost de 570.800 euros, corre a càrrec de l'empresa adjudicatària. Les obres està previst que duren huit mesos i es generaran 21 llocs de treball.

Amb aquesta nova infraestructura, es completa el cicle de formació a la zona del Grau i la platja, oferint a un xiquet la possibilitat de formar-se en educació infantil, primària, secundària, batxillerat i estudis universitaris. És un pas més cap a la desestacionalització de la platja de Gandia i una mostra més dels intents per unir Gandia amb aquest sector poblacional.

L'escola infantil s'ubica al carrer de la Bova, a la zona de l'Asombro. No hi ha dubte que es tracta d'un bon recurs per a les famílies amb xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys que viuen tot l'any a la platja.

L'edifici, dissenyat per l'arquitecte Manuel Ramírez, destaca per la seua funcionalitat, sense deixar de banda els més mínims detalls. Es pot definir com un edifici didàctic, amb un disseny pensat de cara als xiquets, amb una original combinació de colors i textures.

L'escoleta tindrà un total de 61 places, distribuïdes en una unitat de 0 a 1 any, una altra d'1 a 2 anys, i dues més de 2 a 3 anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia