Infraestructures i serveis

Tallen dos mesos el pont del Palau d’Olot

S’inicien les obres que han de millorar la infraestructura i facilitar el trànsit

El pont de les Bisaroques d’Olot, conegut popularment com el pont del Palau, quedarà dos mesos tallat per diverses obres de millora de la seva estructura. Es tracta d’una infraestructura a una altura considerable sobre el riu Fluvià, que en aquest punt de la ciutat passa molt enclotat entre antigues fàbriques i el marge basàltic. Cal tenir en compte que aquest pont és un dels accessos principals als barris de Mas Bernat i Benavent i una de les artèries de connexió del centre de la ciutat amb l’avinguda Sant Jordi, que canalitza bona part del trànsit de pas. En concret, des del carrer Mulleras i la plaça Palau connecta amb el parc Martí Pol i l’avinguda per la també avinguda Bisaroques.

Aquests treballs han de servir per restituir el parament malmès del mur de l’estrep est i millorar les condicions de recolzament de les bigues sobre aquest mur. També s’hi refarà la capa de trànsit sobre el tauler i les dues juntes del pont.

Altre obres

L’Ajuntament d’Olot també manté tallat per obres, tot i que en aquest cas parcialment, el carrer Marià Vayreda, un altre dels accessos principals al centre de la ciutat. Aquesta via experimentarà restriccions de trànsit durant dos mesos.

I, finalment, el carrer del Roser també està tallat per la construcció d’una via de plataforma única. En aquest cas, l’afectació sobre la mobilitat no és tan rellevant, perquè és un carrer de mobilitat interna de l’entorn de la plaça de braus.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia