Infraestructures i serveis

Nous vestidors a l’institut Garrotxa d’Olot

Conveni per substituir els actuals barracons per un edifici d’obra nova

L’institut Garrotxa d’Olot tindrà uns nous vestidors que substituiran els barracons que han fet aquesta funció durant els últims 12 anys. Un conveni de col·laboració entre el Departament d’Educació i l’Ajuntament d’Olot ha desencallat aquest projecte, que es redactarà aquest any i s’executarà el 2022. El cost de les obres puja a 577.669 euros, i l’Ajuntament n’aportarà 200.000 amb càrrec al pressupost municipal de l’any vinent.

El projecte es desenvoluparà per fases. En primer lloc, s’actuarà en la construcció d’uns nous vestidors i, posteriorment, també es preveu fer millores i crear nous espais polivalents.

En total, en aquesta primera fase, s’ha previst actuar en un total de 312 metres quadrats. Actualment, més de 300 joves del centre fan ús dels vestidors. El conveni ha estat ratificat per unanimitat pel ple d’Olot. L’alcalde, Pep Berga, ha destacat que, tot i que les inversions en els centres educatius públics van a càrrec de la Generalitat, vist el context actual, convenis d’aquest tipus han permès tirar endavant obres importants com ara les millores de l’escola Malagrida i les més recents de l’Escola d’Art.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia