Infraestructures

Gandia protesta davant la Delegació del Govern pel tall de la CN-332

Exigirà responsabilitats a la empresa encarregada de les obres de desdoblament de la nacional entre Gandia i Xeresa.

Gandia ha elevat una enèrgica protesta a la Delegació del Govern i exigirà responsabilitats a l'empresa que està fent les obres de desdoblament de la CN-332 entre Xeresa i Gandia pels retards i les molèsties causades degut al tall de la carretera nacional en les hores de major afluència de trànsit i en plena temporada turística d'estiu.

Com ha confirmat el responsable de Seguretat i Mobilitat, Vicent Mascarell, l'Alcalde de Gandia, Jose Manuel Orengo, s'ha posat en contacte amb el responsable de la Demarcació de Carreteres per a traslladar-li el malestar i la protesta pels problemes que han causat les obres del desdoblament d'esta carretera a veïns i visitants.

El caos de trànsit generat ha obligat a Gandia a mobilitzar un ampli dispositiu de la Policia Local per a regular l'entrada i eixida dels vehicles de la ciutat per la carretera Natzaret-Oliva.

Paral·lelament i per a minvar els efectes dels problemes de trànsit que ha generat el tall de la CN-332, Gandia ha hagut de parat momentàniament la construcció dels passos per a vianants per a millorar la seguretat vial en la Natzaret-Oliva.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.