Infraestructures

Els veïns de la caleta de Xàbia preocupats per les pluges de tardor

L'alcalde de Xàbia, Eduardo Monfort, ha rebut a una representació dels veïns de la Caleta del Port. Els ciutadans han expressat al primer edil la seua preocupació per la proximitat de l'època de pluges i la situació del talús del Port, que ha patit diversos despreniments en els últims mesos.

Per la seua part, l'alcalde els ha mostrat tot el seu suport. En aquest sentit, Monfort els ha informat que la Conselleria d'Infraestructures disposa de la redacció dels projectes oportuns i els ha manifestat el seu desig que els treballs de la conselleria comencen el més prompte possible a fi de garantir la seguretat de les cases de la Caleta i els seus habitants i també el pas de vianants i vehicles cap a l'escollera nord.

Aquesta preocupació mostrada, no està de més perquè darrerament, aquest sector del terme municipal es veu bastant afectat a quatre gotes que cauen, degut a la seua cota sobre el nivell del mar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.