Infraestructures

Els treballs del talús de la Caleta de Xàbia començaran en breu

Tècnics de la Conselleria d'Infraestructures han estat inspeccionant la zona de la Caleta del Port de Xàbia amb la finalitat d'avançar en la millor solució per a consolidar el talús, que en els últims mesos ha patit diverses solsides.

Després de les moltes gestions i el contacte permanent amb els responsables del departament autonòmic, la Conselleria té molt avançats els tràmits oportuns per a començar com és aviat possible el projecte per a la consolidació del talús. És més, l'inici dels treballs podria ser imminent, segons han confirmat els esmentats tècnics. Una notícia que l'alcalde ha valorat com a molt positiva, perquè és «urgent i constitueix una prioritat solucionar la situació d'este vessant per a garantir la seguretat de les cases de la Caleta i dels seus residents, i la de vianants i vehicles que passen per la carretera d'accés al Club Nàutic i a la escullera de llevant».

Així també, li ho va manifestar el primer edil als propietaris de les cases afectades en una reunió mantinguda divendres passat, en la qual Monfort els va mostrar tot el seu suport.

Per la seua part, l'Ajuntament de Xàbia va a adoptar noves mesures en matèria de seguretat en el vial de la Caleta, que és de competència municipal. Mentre, l'actuació de la conselleria passa per escometre un mur de contenció semblant al construït en el tram que es va ensolsir en el 2007.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.