Infraestructures

Xàbia destina prop de 200.000 euros a la millora dels centres educatius

A més de les actuacions puntuals que realitza la brigada d'Obres aquest estiu s'han executat treballs de pintura per part de professionals de la localitat.

A les labors habituals de manteniment que l'Ajuntament de Xàbia realitza en els diferents centres educatius del municipi, aquest any s'han sumat els treballs de pintura en els col·legis públics, i en l'Escola Infantil Municipal i l'Escola Permanent d'Adults.

Per a això, a més de la partida pressupostària que destina el consistori xabienc se li ha afegit una inversió de prop de 200.000 euros dins del programa de pintura de l'apartat de despesa social a càrrec del Fons Estatal per a l'Ocupació i la Sostenibilitat Local.

Com cada any i aprofitant les vacances d'estiu, el departament d'Educació dedica els seus esforços per a atendre les necessitats i resoldre les deficiències puntuals que es detecten en les instal·lacions educatives. L'objectiu és, que els centres escolars i educatius estiguen en les millors condicions possibles per a l'inici del curs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.