Infraestructures

L'Ajuntament d'Alaquàs reclama la construcció de l'escola Ciutat de Cremona

El solar cedit des de 2007 a la Conselleria d'Educació està preparat per a l'inici d'obra.

El futur solar de la que ha de ser l'escola pública Ciutat de Cremona es troba totalment desafectat dels frontons municipals que hi havia a la vora perquè la Generalitat puga iniciar les obres d'aquest centre que actualment disposa de barracons des de fa quatre anys.

La situació amb que fan classe més de 300 alumnes d'aquest centre, ha fet que actue el Síndic de Greuges i que inste la Conselleria a escometre les obres de construcció d'aquest centre.

L'Ajuntament i la comunitat educativa del Ciutat de Cremona porten anys fen la denúncia sobre l'estat en que s'hi troben les instal·lacions provisionals i és per això que ara, l'alcaldessa s'ha refermat amb el seu compromís de participar activament en les mobilitzacions previstes per l'Associació de Mares i Pares.

El curs passat, aquest centre va haver de suspendre les classes en dues ocasions degut als desperfectes ocasionats per la pluja i el vent. Fins i tot la municipalitat va realitzar una sessió plenària al centre, per tal de subratllar la precarietat de les seues instal·lacions i ara és quan se sol·licita amb força la immediata construcció de l'escola.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.