Infraestructures

L'alcaldessa de Dénia reitera el traçat ferroviari Gandia-Dénia

L'alcaldessa de Dénia, Ana Kringe, ha aprofitat la seua intervenció en l'acte de presentació de l'estudi de planejament del Tren de la Costa, en presència del conseller d'Infraestructures i Transport, Mario Flores, i de gran part dels integrants de la Xarxa d'Alcaldes de la Marina Alta, per a manifestar que la comarca continua considerant «prioritària» l'execució del projecte de traçat que unisca Gandia, Oliva i Dénia.

En aquest sentit, la primera edil deniera ha recordat les últimes accions dutes a terme per la Xarxa: la presentació d'una moció amb aquesta reivindicació en tots els ajuntaments de la Marina Alta i la seua posterior remissió al Ministeri de Foment i a la Generalitat Valenciana i l'enviament d'una carta, el passat mes de juny, al ministre de Foment en què se li sol·licitava una reunió per a conéixer la situació en què es troba el projecte després de l'anunci governamental de retalls en les inversions previstes per a infraestructures.

En aquesta reunió de treball s'ha instat a posar en marxa la comissió mixta Generalitat-Foment que supervise el projecte del Tren de la Costa. La creació d'aquesta comissió mixta, va ser anunciada el passat mes d'abril durant la presentació del Pla d'Inversions de Rodalia 2010-2020.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.