Infraestructures

Continuen en marxa les obres dels accessos del nou hospital comarcal

El govern apunta que els accessos estaran acabats a febrer o març de l'any que ve quan està previst que s'inaugure l'Hospital mentre que el Bloc-Verds critica que ja s'haurien d'haver conclòs els treballs.

L'Alcalde de Gandia, José Manuel Orengo, ha afirmat que els accessos de l'hospital comarcal estaran llestos quan el nou Hospital comarcal estiga acabat, que segons apunta serà cap a febrer o març de l'any que ve.

L'Alcalde, acompanyat per tinent d'alcalde de Territori, Fernando Mut, i els responsables de Aprusa, l'agent urbanitzador, i les empreses constructores Castelló-Simó i Comsa, ha visitat les obres de construcció dels vials del polígon Sanxo-Llop que donaran l'accés al nou Hospital comarcal que està construint la Generalitat.

José Manuel Orengo ha avançat que Gandia implantarà una nova línea de l'Urbà, el Transport Públic de Gandia, que connectarà la ciutat amb el nou Hospital comarcal, quan entre en funcionament.

Discrepàncies del Bloc

Per la seua banda, el Bloc-Verds de Gandia ha recordat que els accessos a l'Hospital són dos: l'accés sud al port i els de la urbanització Santxo Llop. Pel que fa al primer, segons apunten, després d'adjudicat, està en estos moments en procés de tramitació de l'Estudi d'Impacte Ambiental i és una de les obres sobre les que dubta el Ministeri de Foment d'incloure en els seus retalls. Per tant, eixe accés que aprofita sobre tot per a l'eixida de l'hospital no sembla que estarà enllestit I pel que fa a segon, recorden que hi ha un conveni signat que estipula que les obres havien de començar el dia 1 de febrer del 2010 i que haurien d'haver estat acabades en sis mesos, és a dir, el 31 de juliol. Així, els econacionalistes apunten que les obres en marxa no suposen cap triomf perquè haurien d'haver estat acabades ja fa mes i mig, que és el que estipula el conveni.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.