Infraestructures

Gandia millora el barri Simancas amb una inversió de sis milions d'euros

L'Alcalde de Gandia, el Conseller de Vivenda i la Ministra de la Vivenda signen a València la declaració de zona de Rehabilitació Urbana i Social per a Simancas.

El 8 d'octubre està previst que s'inicie l'enderrocament dels blocs de pisos que ja estan deshabitats.

Gandia rep més de 6 milions d'euros per a enderrocar i construir el nou barri de Simancas. L'alcalde de la ciutat, José Manuel Orengo, ha signat a València amb la Ministra de Vivenda, Beatriz Corredor, i el Conseller de Vivenda, Juan Cotino, l'acord pel qual l'antiga caserna de Simancas és declarada zona ARUS, d'especial actuació urbanística i social.

El Ministeri de la Vivenda aporta 3,4 milions d'euros i la Generalitat 2,6 milions d'euros per a construir 104 noves vivendes i diversos equipaments públics com ara un centre social, espais verds, una plaça pública, un espai per a l'esport i un aparcament subterrani.

Des del govern municipal s'ha explicat que el Consell d'administració de l'empresa municipal de l'Habitatge contractarà de manera immediata les obres de construcció del nou Simancas i s'ha dit que el primer bloc de vivendes ja deshabitades s'enderrocarà el dia 8 d'octubre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.