Infraestructures

Xàbia s'esforça a pal·liar els efectes del temporal

Part del mut del passeig de l'Arenal ha cedit

Una de les conseqüències més cridaneres del temporal marítim s'ha viscut a la platja de l'Arenal de Xàbia, on l'aigua de la mar ha negat la zona i ha causat desperfectes fins i tot en el passeig, on ha fet malbé part del mobiliari instal·lat. La força de les ones ha provocat al seu torn moviments de sorra i danys en el tram sud del passeig de l'Arenal, on part del mur ha cedit.

Per altra banda, el fort vent registrat, sobretot, en la nit de dimarts 12 a dimecres 13 d'octubre, ha afectat prop de 400 arbres. La caiguda parcial o total d'aquests sobre els cables de la xarxa elèctrica va provocar apagades intermitents en alguns sectors del municipi.

L'Ajuntament elaborarà un informe de tots els danys ocasionats en el litoral per al Servei Provincial de Costes, organisme que, per una altra banda, ha facilitat a la localitat la contractació de cinc treballadors per a la seua neteja.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.