Infraestructures

A Torrent es col·loca la primera pedra del campus de la Universitat Catòlica

Mentre el PP assegura que suposarà una inversió de 14 milions d'euros l'oposició manté que ha estat un regal sense cap necessitat i ha perjudicat el departament d'Obres municipal

L'alcaldessa de Torrent i el rector de la Universitat Catòlica, José Alfredo Peris, han col·locat la primera pedra de la Facultat de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, que té previst el seu funcionament per al curs vinent.

El Campus universitari compta amb 10.800 metres quadrats i per a la seua construcció s'han previst que hi haurà una inversió de 14 milions d'euros i generarà 300 lloc de treball.

La Universitat Catòlica de València instal·larà, en l'antic solar de la Brigada d'Obres Municipal i terrenys adjacents, la Facultat esmentada, on el proper curs estudiaran 1200 estudiants.

Les edificacions previstes tindran personalitat pròpia i han estat dissenyats per poder acollir les 1500 persones que han de configurar el cos d'estudiants, professorat i personal no docent.

Mentre que per al PP local, tot són benaurances i bones paraules, la bancada de l'oposició torrentina manté la seua actitud crítica des de la sessió plenària que ara fa poc més d'un any se celebrà per a donar els vora 7000 metres quadrats a la Universitat, en detriment de la Brigada d'Obres Municipal i del propi patrimoni.

Que llance la primera pedra

Pere Rossell

En realitat, el fet que la ciutat més gran de la comarca de l'Horta tinga un Campus universitari, hauria de ser motiu de goig i d'alegria, de no ser perquè el preu que les arques municipals han de pagar per aquesta circumstància resulta un poc massa elevada.

Barata la presència de 1500 persones que passaran per aquesta instal·lació, la vila ha hagut de prescindir d'uns locals ben situats, a un pas de la ciutat de l'esport i que estaven ocupats per tota l'infraestructura que necessitava la Brigada d'Obres i un servei d'atenció a la diversitat que mantenia la Mancomunitat.

Els beneficis encara estan per vindre i sembla que han de revertir d'ací a 35 anys, en cas que no hi haja pròrroga perquè, aquestes coses que fa l'església catòlica, se sap com comencen, però ma com acaben.

El que està ben clar és que la brigada i el servei mancomunat d'atenció a la diversitat, han hagut de buscar-se la vida. Ara es llança la primera pedra. Vull dir que es col·loca la primera pedra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.