Infraestructures

L'oposició de Silla preocupada pels sobrecostos de les obres

Segons la informació facilitada per la regidora d'urbanisme, Lara Zaragozà, les obres dels casals fallers i de la Casa de la Cultura, que es fan a càrrec del Pla Zapatero I, han d'estar recepcionades per l'ajuntament el dia 13 de desembre, previ el preceptiu informe dels tècnics municipals.

La documentació s'ha de remetre a Madrid i és preceptiva per al cobrament del 30% que falta de la subvenció atorgada. Des de la bancada de l'oposició es mostra certa preocupació sobre qui s'ha de fer càrrec dels sobrecostos de la Casa de la Cultura, que s'ha excedit més del 30% del pressupost i a càrrec de qui van els costos que s'han ocasionat per problemes de cimentació.

A càrrec del Pla Zapatero II s'ha anunciat que es reprendran les obres de l'edifici multifuncional, la construcció del qual s'havia aturat més de tres anys. Ara, amb un destí diferent de l'inicial, s'està en fase de començar el procés per a la seua licitació, raó per la qual és impossible que l'edifici estiga acabat abans de les properes eleccions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.