Infraestructures

Licitació de dos nous projectes per al districte de Santa Anna de Gandia

Amb un cost de 4,6 milions d'euros, serviran per unir el nucli urbà amb el Parc Periurbà, ubicat a la muntanya de Santa Anna

El tinent d'alcalde de Territori de l'Ajuntament de Gandia, Fernando Mut, ha presentat dos nous projectes de reforma urbana que, segons ha explicat, “ajudaran a canviar la imatge de Santa Anna i a integrar aquest districte a la resta de la ciutat”.

Es tracta de l'adequació del carrer Sagrat Cor i de la construcció de la plaça inclinada, que unirà Santa Anna amb el parc Periurbà situat a la seua muntanya.

Mut ha apuntat que aquests dos projectes formen part del Plan Urban i s'integraran també en el projecte d'anella verda que voltejarà Gandia i que, per la zona de Santa Anna, unirà el mateix parc Periurbà amb el parc Joan Fuster.

El Consell d'Administració de l'Agència de l'Habitatge de Gandia ha presentat la licitació del contracte d'aquestes dues obres, el cost total de les quals supera els 4,6 milions d'euros. D'una banda, la del carrer Sagrat Cor comptarà amb un pressupost de 2.737.000 euros, mentre que la de la plaça inclinada costarà 1.935.525 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.