Infraestructures

Reclamen un enllaç ferroviari de Gandia amb l'AVE

EU proposa que s'aprofite la infraestructura i s'oferisca així un mínim de quatre serveis directes de ferrocarril independents dels necessaris per a enllaçar amb el tren d'alta velocitat

El diputat autonòmic d'EUPV, Lluís Torró, defendrà demà una proposició no de llei en la comissió d'Obres Públiques de les Corts, en què sol·licitarà l'adopció de mesures per a garantir i ampliar el servei de llançadora ferroviària que unisca Gandia amb l'AVE. “Açò suposaria el desdoblament de l'actual via”, subratlla Torró.

La proposta de l'oposició reclama que s'amplie aquesta via amb l'objectiu d'oferir un servei continu al llarg de l'any per a fer ús de la llançadora a primeres hores del matí i a últimes hores de la vesprada, “L'objectiu és donar un servei ràpid i de qualitat a tots els treballadors, estudiants i veïns de Gandia que fan servir tots els dies el tren per a anar a València”, explica Torró.

EU proposa que s'aprofite la infraestructura de l'AVE i s'oferisca així un mínim de quatre serveis directes de ferrocarril independents dels necessaris per a enllaçar amb el tren d'alta velocitat, “així com que s'aconseguisca aprofitar aquesta estructura de llançadora per a connectar amb les principals línies que circulen per l'Arc Mediterrani”, afirma el diputat d'esquerres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.