Infraestructures

Tarragona

El Tramcamp s'ha de dir tramvia, segons l'alcalde

L'Ajuntament de Tarragona va presentar, divendres passat, una al·legació perquè el Tramcamp es digués Sistema Tramviari de Tarragona. Tot i això, l'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, va advocar ahir, en una entrevista a Catalunya Informació, per anomenar-lo “simplement tramvia”. La idea és “fugir de nominalismes que poden desvetllar poc consens”, va explicar. Segons Ballesteros, la proposta de canviar la nomenclatura vol evitar la rivalitat entre Reus i Tarragona.

El batlle, però, va remarcar que no és l'única al·legació que han presentat al projecte del tramvia. Tarragona també vol que aquesta infraestructura arribi als campus universitaris Catalunya i Sescelades, a més de Joan XXIII. Finalment, i en una segona fase, també s'ha proposat cobrir el llevant de la ciutat i el nord del Tarragonès, donant cobertura a Altafulla i Torredembarra.

Ballesteros va centrar en la Catalunya Nova el futur del país. El batlle explicava que l'àrea metropolitana de Barcelona està arribant a una saturació, i que el relleu l'ha de prendre el Camp de Tarragona; “només falta creure's-ho i exercir-ho”, va sentenciar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.