Infraestructures

Oliva adjudica la construcció del nou trinquet per 1,2 milions d'euros

La canxa estarà dins del poliesportiu municipal

L'Ajuntament d'Oliva, a través de la regidoria d'Esports, ha comunicat l'adjudicació de l'obra del nou trinquet d'Oliva. Torrescamara y Cia de Obras SA serà l'empresa encarregada de la construcció d'aquesta infraestructura finançada a través del Fons Estatal per al Desenvolupament i la Sostenibilitat Local. L'import total de l'adjudicació és de 1.180.579,55 euros.

L'emplaçament de l'edifici serà l'avinguda Francisco Brines, dins del recinte del poliesportiu municipal. L'edifici cobert tindrà una superfície de 1.786m² i capacitat per a uns 800 espectadors. A més, el seu disseny incorpora aspectes innovadors, com ara la construcció de la muralla de l'escala amb vidre que facilitarà la visió del joc i eliminarà perills per als espectadors.

La infraestructura està condicionada per a la pràctica de la pilota valenciana —per a tots els nivells, des del d'iniciació, al d'aficionat o a professional—, però també podrà ser utilitzada per a altres modalitats esportives.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.