Infraestructures

Silla vol acabar les obres del col·lector urbà de drenatge

Malgrat les reduccions inversores del Consell, com a conseqüència de la crisi, Silla figura entre les poblacions que tindran la seua participació en els pressupostos de la Generalitat de 2011. Concretament, en la conselleria de Territori hi ha assignats quasi un milió i mig d'euros al col·lector de drenatge urbà, com a continuació del projecte que aprovà l'anterior govern quadripartit, que presidia Josep L. Pitarch, del Bloc, i que integraven el PP, EU i UV. Les obres que estan en marxa, però que encara no han arribat a la meitat del projecte total, asseguren un any més la seua continuïtat.

Cal recordar que aquestes obres són de vital importància per a la ciutat, que al llarg dels anys ha vist amb impotència com una sèrie de grans obres de comunicacions (trens i carreteres) mal dissenyades, han anat derivant cap al centre de la població les aigües de pluja, que abaixen des dels termes de Picassent i Alcàsser, al temps que una sèrie de barreres han anat incrementant les retencions d'aquestes aigües i impedint un correcte drenatge. Pitarch creu que “devem a les gestions del director general de pressupostos de la Generalitat, Natxo Ventura, que ens hagen tingut en compte, malgrat les restriccions pressupostàries”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.