Infraestructures

Sant Jaume d'enveja

Adjudiquen les obres de la variant per 2,2 milions

El Departament de Política Territorial i Obres Públiques ha adjudicat, a través de l'empresa pública Gisa, les obres de la variant de Sant Jaume d'Enveja, una actuació que puja a 2,2 milions d'euros. Aquesta infraestructura tindrà 960 metres de longitud i permetrà millorar l'accessibilitat al nou pont sobre l'Ebre que uneix Sant Jaume i Deltebre. Els treballs començaran la primavera vinent i tindran un termini d'execució de nou mesos.

La variant tindrà dos carrils de circulació, un per sentit, de 3,5 metres, i dos vorals d'1 metre cadascun. El traçat comença a la rotonda construïda a l'extrem del nou pont sobre l'Ebre, al marge dret del riu. La construcció de la variant permetrà que l'avinguda de l'Ebre, actual travessera de Sant Jaume d'Enveja de la TV-3404, sigui reurbanitzada seguint els criteris aplicats al carrer Major, de manera que es potenciï el seu caràcter local. Poc abans del final es formarà una intersecció en forma de T amb un carril central de girs per accedir a la carretera TV-3403 en direcció cap a Sant Jaume. El final de la variant se situa a la mateixa carretera en direcció a Amposta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.