Infraestructures

Oliva unifica i adjudica els serveis de la piscina climatitzada municipal

El plenari municipal de l'Ajuntament d'Oliva ha aprovat la concessió administrativa de la gestió dels serveis públics de salvament i socorrisme en la piscina climatitzada així, com també, la prestació de serveis públics de docència en activitats aquàtiques a l'empresa Gestión, Salud y Deporte SL.. Aquesta empresa ha resultat la millor valorada d'entre les 4 que es van presentar al concurs.

La contraprestació econòmica de l'Ajuntament d'Oliva a l'entitat adjudicatària és de 217.844 euros per anualitat. La concessió és de 4 anys, i es pot prorrogar per acord exprés de les parts per anualitats completes fins un màxim de dues vegades. Amb aquest nou plec de condicions, l'Ajuntament d'Oliva estima que tindrà un estalvi econòmic respecte a la gestió anterior d'aquesta instal·lació quantificat al voltant d'un 20%.

D'altra banda, el nou acord unifica els serveis de la piscina (activitats aquàtiques, manteniment, neteja i cafeteria) en una sola entitat concessionària. L'empresa, a més, oferirà altres millores complementàries com una sala de ludoteca, un servei d'assessorament físic esportiu, servei de psicologia i atenció al client, una pàgina web informativa, una escola esportiva d'estiu, col·laboració amb esdeveniments organitzats per l'ajuntament, la revisió i posada en funcionament de plaques solars, la implantació d'un nou sistema informàtic i la instal·lació d'un circuit tancat de TV.

L'inici de les inscripcions per a tota l'oferta de cursos s'inicia a partir del dilluns, 13 de desembre, a la primera planta de la piscina climatitzada (punt d'accés piscina) des de les 07.30 fins les 22.00 hores. Els cursos donaran inici a partir del mes de gener de 2011.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.