Infraestructures

El Bloc de Torrent considera que les inversions per a educació del PP són falses

El portaveu del Bloc en l'Ajuntament de Torrent, Vicent Beguer, ha manifestat la seua indignació davant la falta de rigor i fal·làcia de les inversions en matèria educativa a realitzar en la ciutat de Torrent, en 2011, per part de la Generalitat. Beguer considera que “no es pot consentir que s'enganye mitjançant artificis i fal·làcies als veïns de Torrent” Així ha recordat el ridícul que ha passat l'alcaldessa, en diverses ocasions prometent les obres del col·legi nombre 10, fins i tot acompanyant als pares a manifestar-se davant la conselleria.

Pel que es veu i segons sempre l'opinió del Bloc, “Torrent ja no és objectiu prioritari electoral per al PP. Aconseguida la alcaldia ara ens maltracten amb unes inversions que no arriben ni a plasmar-se en maquetes”.

Beguer ha indicat que les inversions per a construcció o remodelació en educació, no es troben desglossades en el pressupost de la Generalitat. D'aquesta manera, resulta materialment impossible saber si s'executaran aquestes obres encara que ja s'hagen licitat o redactat els projectes. De fet, el col·legi nombre 10 de Torrent es duu anunciant ja més de dos anys, s'ha licitat i es troba encara sense adjudicar. Quan comencen les obres, el PP torrentí continua assegurant que duraran 18 mesos.

Una escletxa profunda a educació

Pere Rossell

la ciutat més gran de la comarca de l'Horta, pateix des de fa quatre o sis anys, una forta escletxa a les infraestructures educatives. Si bé a principis dels anys huitanta, es van rescatar dels baixos comercials les escoletes que hi havia en condicions tercermundistes, ara, la ciutat torna a viure el tercermundisme a base de barracons disseminats per un bon nombre de centres públics d'ensenyament que no veuen el final d'aquesta situació, mentre l'ajuntament “popular” regala terrenys a la Universitat Catòlica perquè bastisca unes aules.

Hi ha deficiències estructurals a massa centres públics torrentins, però el Consell Escolar Municipal ni ho tracta, ni ho tractarà mai, perquè al PP de Torrent sols l'interessa entonar els himnes afalagadors a favor del conseller forense. El banc de llibres i les suposades ajudes a les famílies, no poden tapar el garn forat que viu quan a l'educació, aquesta ciutat gran.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.