Infraestructures

Definitivament arrasat el motor de la Bega a Silla

Tal com s'informà des del Punt, el passat dia 22, s'han complert els temors dels llauradors de Silla i el motor de la Bega ha estat enderrocat i arrasat.

Malgrat que es tractava d'un edifici doblement protegit, pel PGOU i per un acord plenari sobre conservació de motors de reg, i malgrat que era un dels més històrics del municipi, la màquina demolidora ha estat implacable.

La junta de govern del motor, que presta servei a les cinc-centes fanecades de la Bega, estudia presentar la corresponent denúncia, així com ho estudiarà el Consell Agrari del dia 28 i algun partit polític de l'oposició.

Per les informacions rebudes, l'ordre d'enderrocament no l'ha donada l'ajuntament, sinó que ha estat una decisió personal del propietari de la parcel·la veïna.

S'ignora, i ningú ha sabut explicar-ho, si l'ajuntament coneixia que s'anava a perpetrar aquesta agressió, si l'ha autoritzada, ni si ha pres ninguna mesura contra els autors de l'enderrocament



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.