Infraestructures

Es milloren les zones de jocs infantils d'Oliva amb 60.000 euros

La Delegació d'Obres i Serveis de l'Ajuntament d'Oliva ha iniciat una sèrie d'actuacions de millora i adequació de zones de jocs infantils de la localitat. Aquestes intervencions són al Parc de l'Avinguda de València al sector 15 (front a la nova escoleta infantil) i a la Plaça del Riuet dels Frares.

A les zones de l'Avinguda de València i de la Plaça del Riuet dels Frares s'està fent un paviment de seguretat amb cautxú com a zona de seguretat per tal d'evitar accidents amb les caigudes que puguen tindre els xiquets dintre de la zona de joc. A més, a aquestes dues zones es remodelaran també diversos jocs infantils.

D'altra banda, a la zona existent al sector 15 de la localitat (ubicada front a la nova escoleta infantil) s'ampliarà l'espai de jocs actuals que passarà a disposar del doble de metres quadrats que en estos moments. La millora d'aquest espai infantil es complementarà amb la instal·lació d'una nova tanca perimetral i amb l'augment de jocs. Les zones infantils estan destinades a xiquets d'entre 2 i 6 anys.

Les actuacions disposen d'un pressupost de 60.000 euros i s'engloben dins dels Plans d'Actuacions Programades de la Diputació per a 2010.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.