Infraestructures

S'obre una nova zona estacionament de vehicles a Oliva

El Departament d'Obres i Serveis de l'Ajuntament d'Oliva informa de la posada en funcionament d'una zona destinada per a pàrquing públic al carrer Tirant Lo Blanc, tan punt s'acaben les obres d'adequació. S'estima que pot restar obert al públic a partir del 30 de desembre.

Des d'aquest departament s'ha procedit a l'adequació i senyalització d'un solar destinat per a l'estacionament de vehicles amb una capacitat de 100 places. El solar té unes dimensions de 1.800 metres quadrats. La Delegació d'Obres i Serveis ha realitzat les corresponents gestions amb el propietari d'aquest solar per tal que puga utilitzar-se com aparcament públic fins que torne a requerir-lo.

L'espai disposarà d'enllumenat públic i l'accés es podrà realitzar pel mateix carrer Tirant Lo Blanc. Aquesta zona d'Oliva és molt transitada ja que s'hi troba el Centre de Salut Jaume Roig.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.