Infraestructures

El govern municipal d'Oliva valora positivament les obres a la Sèquia Mare

La Delegació d'Obres i Serveis de l'Ajuntament d'Oliva ha valorat molt positivament la remodelació i adequació integral que durant els darrers dos anys s'ha realitzat a la Sèquia Mare. El regidor Vicent Santacatalina ha assenyalat que des de la seua finalització no s'han tornat a patir problemes d'inundabilitat als camps i parcel·les limítrofes.

El motiu de les actuacions de remodelació va estar una deficient execució de l'obra en el moment de la seua construcció durant la legislatura de 1999-2003. Així, les deficiències motivaven que durant fortes pluges el llit de la Sèquia Mare es desbordara en diferents punts del seu recorregut.

Aquest nou projecte ha estat executat durant els darrers dos anys amb un pressupost de 484.000 euros, sufragats íntegrament pel consistori municipal.

L'actuació ha inclós també la construcció de dues rampes d'accés al llit de la Sèquia Mare per tal que la brigada municipal d'obres i serveis puga efectuar correctament els treballs de neteja quan siga necessari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.