Infraestructures

Bellreguard veu aprovat el projecte de poliesportiu municipal

Després de quasi dos anys de la seua presentació, s'ha aprovat el projecte d'execució del pavelló cobert a Bellreguard. Aquest projecte, que ha sigut aprovat per part de la Direcció General d'Esports, és una actuació cofinançada pel Pla Confiança.

El pavelló esportiu tindrà dues parts. La primera i principal és on es troben les pistes per a practicar diversos esports i les grades per als espectadors. La segona part i d'una altura inferior, consta de diversos vestuaris, tant per a l'equip local com per al visitant, una oficina i farmaciola, lavabos, control i recepció, sala de maquinària, instal·lacions i neteja i una entrada principal al pavelló i una altra directament des dels vestuaris.

L'Ajuntament de Bellreguard pretén que immediatament es pose en marxa el mecanisme per a la licitació i que, en poc més d'un any, la instal·lació estiga construïda i en funcionament. A més a més, s'aprofitarà aquesta actuació per dur a terme una reurbanització de la zona dels voltants de l'Institut per avançar, així, en la configuració d'un espai que vertaderament puga considerar-se poliesportiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.