Infraestructures

infraestructures

Air Nostrum iniciarà els vols l'1 d'abril

El delegat del govern a Lleida, Ramon Farré, va concretar ahir que Air Nostrum substituirà Vueling a partir de l'1 d'abril amb la ruta a Palma de Mallorca, és a dir, l'endemà que acabi el contracte de Vueling.

D'aquesta manera, el vol a Palma no es perd i només canvia l'operador.

Aquesta darrera companyia va assegurar ahir que no descarta noves rutes des d'Alguaire i que entén la finalització de serveis acordada amb el govern per una optimització de recursos.

En aquest sentit, l'alcalde Àngel Ros va insistir en donar un missatge optimista sobre el futur de l'aeroport de Lleida, assegurant que el primer any es va tancar amb un 25% més de viatgers dels previstos i que per aquest segon exercici l'objectiu és d'un 50% més, és a dir, arribar als 98.000. “És un repte i per tant això implica que entre tots hem de treballar per aconseguir-ho”, segons Ros.

El canvi de companyia la va situar en un procés de millora econòmica i estalvi, però sense afectació a les rutes de l'aeroport. Ros va reiterar que la instal·lació és l'aeroport dels Pirineus, millor situat que el de Tolosa o Tarbes per accedir al Pirineu català i andorrà i, per tant, “competirem bé i més quan es pugui tirar endavant amb vols fora de l'espai Schengen i amb mercaderies”.

Per la seva part, Farré va manifestar la continuïtat de l'aeroport està garantida i també el compromís de les administracions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.