Infraestructures

S'inaugura la biblioteca de Banyeres de Mariola

El president de la Diputació d'Alacant, José Joaquín Ripoll, ha inaugurat a primeres hores de la vesprada del dimarts 8 de març la nova biblioteca municipal i les obres d'accés a Banyeres de Mariola des de la carretera comarcal CV-3316.

L'acte d'inauguració de la nova biblioteca situada en el carrer La Malena s'ha efectuat cap a les 13 hores després de la recepció realitzada al saló de plens de l'Ajuntament, mentre que el corresponent als accessos a la població s'ha realitzat a partir de les 13.45 hores, tenint lloc sota una carpa habilitada a la rotonda d'Els Sifons a causa de la pluja.

La nova biblioteca és un edifici de tres plantes amb més de 300 metres quadrats de superfície d'acord amb la normativa legal per a poblacions de més de 5.000 habitants, quedant així millorada notablement esta infraestructura cultural municipal. Les obres del nou accés a Banyeres han consistit en el desdoblament de la calçada amb la finalitat d'evitar accidents en determinats punts amb elevada sinistralitat i han suposat, a més, la construcció de tres rotondes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.