Infraestructures

Bellreguard es prepara per a les pluges de primavera

L'Ajuntament de Bellreguard ha realitzat en l'última setmana treballs de neteja en la xarxa de clavegueram en alguns dels carrers del municipi. Aquesta mesura, encara que preventiva, evitarà problemes en el sistema de desaigües.

L'actuació ha consistit en la neteja a fons de l'interior dels col·lectors i altres elements de la xarxa de sanejament en els carrers Mestre Burguete, Ausiàs March, Mestre Padilla, Santa Teresa i Pau Picasso.

Per una altra banda, a la platja ja es van posar en funcionament, fa uns mesos, unes noves bombes de desaigüe que incorporen un sistema elèctric que avisa automàticament, via GSM, als responsables de manteniment i Policia Local davant qualsevol incidència.

Amb aquestes actuacions, el sistema d'aigües pluvials compta, hui per hui, amb un equipament més complet i millorat que farà possible una ràpida actuació davant les fortes pluges que es produeixen cada any.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.