Infraestructures

Vilassar de Mar

Volen fer públic el solar del Patronat

El govern està en negociacions amb el bisbat perquè l'espai sigui municipal

El govern de Vilassar de Mar (CiU) ja ha expressat la seva voluntat que el solar que ocupaven les dependències del Patronat passi a ser municipal. Els terrenys, una parcel·la de prop de 1.600 m² situada en ple centre del municipi, són actualment propietat del bisbat. En aquesta zona estava previst que els seus propietaris hi aixequessin equipaments –com un teatre–, un centre sociosanitari i apartaments assistits per la gent gran, entre d'altres, però la crisi va obligar a avortar aquests projectes.

El regidor d'Urbanisme, Desi Camino (CiU), va manifestar que “s'ha d'arribar a un acord amb el bisbat perquè aquest terreny sigui del poble”. En aquest sentit, Camino va explicar que “s'han de cercar formes imaginatives beneficioses per les dues parts”. El regidor es va mostar partidari de destinar en un futur aquesta zona a fer-hi equipaments públics. Mentrestant, l'Ajuntament sí que va arribar a un acord amb el bisbat perquè el solar sigui un aparcament gratuït de manera provisional, mitjançant un conveni d'ús. El nou aparcament, que va entrar en funcionament divendres passat, disposa de 64 places, tres de les quals són per a minusvàlids.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.