Infraestructures

lleida

El PSC porta l'aeroport d'Alguaire al Parlament

Els tres diputats de la demarcació de Lleida del PSC, Joaquim Llena, Mònica Lafuente i Agnès Pradell, van presentar ahir al Parlament una proposta de resolució per corregir la “l'actitud de passivitat i desconfiança per part del govern sobre l'aeroport d'Alguaire”.

La presentació d'aquesta moció també és una rectificació per part dels parlamentaris respecte la resolució votada la setmana passada en el Parlament sobre la retirada de vols de Ryanair de l'aeroport de Girona. Res no es deia en aquella moció sobre el cas d'Alguaire, on precisament Ryanair acabava de suspès unilateralment la programació de les dos rutes que operava i per les quals havia sostret un conveni amb le govern de la Generalitat amb cinc anys de vigència. L'oblit dels parlaments va provocar al queixa d'alguns dirigents dels partits a Ponent en plena cursa electoral per les municipals. El ple de l'Ajuntament de Lleida va aprovar dijous una moció unànime de tots els partits a favor que el Parlament i el govern de la Generalitat actuïn sobre Alguaire.

L'exconseller de Política Territorial i portaveu parlamentari del PSC, Joaquim Nadal, va anunciar ahir que amb la moció sobre l'aeroport, que forma part d'una bateria de propostes del grup socialista per posar en evidència les retallades socials i d'equipaments del nou govern de la Generalitat, els socialistes exigeixen al govern “que no s'amagui i atengui les expectatives que Lleida ha posat” en l'aeroport d'Alguaire. “Lleida no mereix que el govern desmunti allò que amb tant esforç han aconseguit un territori i la seva gent”, ha dit Nadal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.