Infraestructures

Bellreguard proposa la gestió compartida del Centre de Dia

La idea és buscar la millor fórmula per fer un centre de caràcter supramunicipal, especialitzat i proper a la ciutadania

L'Ajuntament de Bellreguard ha presentat les memòries per a la construcció, d'un Centre de Dia de caràcter supramunicipal. El projecte en el que treballa el consistori ubicaria el Centre en les actuals Escoles Velles de Bellreguard i en el que, a més a més, es preveu la construcció d'un edifici annex destinat a activitats socials, culturals i educatives.

Recentment, i aprofitant la visita del Secretari Autonòmic amb motiu de la entrega del premi “Construint pobles en igualtat” va ser possible traslladar-li la intenció de impulsar des de l'Ajuntament la creació d'aquesta important infraestructura així com la de reunir-se amb la Conselleria.

L'Ajuntament ha manifestat la seua disposició per implicar els pobles dels voltants i és conscient que el més important és buscar una forma des gestió compartida, única garantia de la viabilitat i sostenibilitat del Centre en el futur.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.