La C-14 a Alcover, tallada set hores després que hi bolqués un camió

La carretera C-14 entre Reus i Montblanc va restar tallada ahir al trànsit durant gairebé set hores després que un camió de Lleida que carregava grava bolqués a Alcover, a l'altura del restaurant El Álamo. A conseqüència de l'accident, que va passar pocs minuts abans de tres quarts d'onze del matí, el vehicle va quedar entravessat a la via i bona part de la càrrega, d'unes 26 tones de pes, es va estendre per la calçada.

Malgrat que no hi va haver cap ferit, l'accident va obligar a mantenir tallada la via durant gran part de la jornada, mentre dues grans grues retiraven la grava i el camió. La C-14 va estar tallada fins a quarts de dues del migdia en els dos sentits, fet que va provocar retencions de fins a dos quilòmetres en sentit Reus. Els vehicles van ser desviats cap a l'N-240 al coll de Lilla, ja que el pas per Picamoixons també està tallat. En sentit Montblanc, el trànsit va ser desviat cap a la C-37, que, a conseqüència d'això, va registrar també cues de fins a quatre quilòmetres al terme de Valls. Poc abans de les dues es va reobrir al trànsit un carril en sentit Reus, però en sentit Montblanc la circulació no es va normalitzar fins a dos quarts de sis de la tarda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.