Infraestructures

S'anuncia a Aldaia una inversió de 600.000 euros

La conselleria d'Infraestructures invertirà aquesta quantitat per a millorar el bulevard Puigcampana

El conseller en funcions d'Infraestructures, ha anunciat a Aldaia l'inici de les obres del bulevard Puigcampana, emmarcades dins del Pla Confiança d ela Generalitat Valenciana. L'obra implica la renovació i millora d'aquest carrer amb 55 metres d'ample i una longitud de 460 metres de llarg.

El projecte abraça el tractament del paviment, la millora de la xarxa de reg, la dotació de millor mobiliari urbà, jocs infantils i geriàtrics, així com l'optimització de les zones ajardinades i la senyalització dels passos per a vianants.

La millora d'aquesta via de comunicació entre el nucli antic i el barri del Crist, suposa un avanç considerable i entra dins de l'objectiu de condicionament de carrers i espais del poble.

No hi ha qui confie amb aquest Pla

Pere Rossell

Si el que s'ha de fer a Aldaia, ha de ser tot a base del Pla Confiança, segurament no es faran moltes coses, perquè amb aquest Pla, ja no hi confia ni el propi president Camps. No ho fa, perquè en realitat la Generalitat Valenciana està més pelada que un ou bullit i divisa més que no en té.

Les darreres legislatures s'ha dedicat a guarnir la Copa Amèrica, el Circuït urbà i mil i una bogeria megalòmana i això ha deixat les arques autonòmiques, sota mínims. Som la comunitat autònoma més endeutada de tot l'Estat i això no hi ha haca que s'ho bote.

Els aldaiers no podem confiar amb el Pla Confiança, perquè, la veritat, amb aquest Pla, ja ho he dit abans, no confia ni el president. La nova alcaldessa si que anirà a demanar als seus coreligionaris de la Generalitat, però o molt m'equivoque, o tornarà sempre amb les mans buides perquè, com deia la meua iaia: “predicar no és donar forment”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.