Infraestructures

Altafulla

Volen canvis en els trens durant les obres a Sants

L'alcalde d'Altafulla i portaveu d'ICV al Consell Comarcal del Tarragonès, Fèlix Alonso, proposarà en el ple previst per aquest vespre una moció en què es reclama una sèrie de millores provisionals en el servei de trens regionals fins a Barcelona mentre durin les obres que provocaran el tancament de l'estació de Sants del 4 al 27 d'agost. Alonso reivindica que tots els trens regionals que fins ara no s'aturaven a Altafulla passin a fer també aquesta parada. A més, proposa que el primer servei d'anada a Barcelona del matí es reforci amb un comboi més, mentre que el darrer tren que surt en direcció a Tarragona –amb sortida a dos quarts de deu de Sants– s'endarrereixi mitja hora, per tal d'adaptar-se també al fet que els passatgers veuran que el viatge s'allarga més d'una hora, segons denuncia l'alcalde altafullenc.

En la proposta que es durà al Consell Comarcal també es demanen abonaments “a preu raonable” per a trens de llarga distància, com ara els Altaria, per als usuaris habituals del trajecte, i que el govern faciliti informació a internet sobre el pla alternatiu de transports per a usuaris del Camp de Tarragona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.