Infraestructures

Tres alcaldes de l'Horta es reuneixen amb Foment

Elvira García, Carme Jàvega i Enric Ortí demanen al ministeri el soterrament íntegre de les vies entre Aldaia i Xirivella

Les alcaldesses d'Alaquàs i Aldaia i l'alcalde de Xirivella, han mantés una reunió amb el director general d'Infraestructures Ferroviàries, amb l'objecte d'avançar en el projecte d'integració urbana del ferrocarril, al seu pas pels tres termes municipals.

Enric Crespo, alcalde de Xirivella, ha demanat el soterrament íntegre de les vies en tot el seu terme i no com està previst al projecte, on sols s'hi contempla el soterrament al polígon industrial.

L'alcaldessa d'Aldaia, li ha recordat al responsable d'infraestructures ferroviàries que la localitat està des de fa mesos sense connexió ferroviària amb el centre de València. També ha sol·licitat la desviació del barranc i el soterrament de les vies.

Per la seua banda, l'alcaldessa d'Alaquàs ha reivindicat la millora de la línia C3 de renfe, sense que això signifique l'oblit de l'establiment d'una línia de metro que connecte la població amb la ciutat de València i amb la resta de pobles de l'Horta Sud.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.