Infraestructures

L'Alcaldessa d'Alaquàs planteja al president Fabra les necessitats del poble

Ha recordat al president de la Generalitat, les necessitats que té la vila en matèria d'educació, sanitat i transport

Alaquàs ha inaugurat el nou edifici cultural l'Olivar

Amb més de 35 graus de temperatura, el president de la Generalitat Valenciana ha estat l'encarregat de fer la inauguració oficial del Centre de Cultura l'Olivar, una infraestructura feta possible amb el pressupost provinent del Pla Confiança de l'Administració Autonòmica.

En aquest acte, l'alcaldessa de la vila, Elvira García, ha instat el molt honorable, a complir amb les seues obligacions i assumir les competències que li són pròpies, per tal que el govern autònom puga nodrir les necessitats que Alaquàs té en matèria d'educació, sanitat i transport.

Tot i que la primera regidora en cap, ha manifestat trobar-se satisfeta per la culminació d'aquest edifici, també ha denunciat la passivitat del govern valencià davant la necessitat de dotació d'un centre de salut, de la nova escola Ciutat de Cremona, de la posada en marxa del Pla General d'Ordenació Urbana i de la millora de les comunicacions i del transport.

El nou Edifici Cultural l'Olivar és un nou centre polivalent per a ús social i cultural en el qual s'hi ubicarà la Policia Local, els departaments de Benestar Social, Educació, Consum i Salut Pública, l'Agència de Desenvolupament Local i l'emissora municipal de ràdio.

Una visita interessada

Pere Rossell

Uns centenars de persones esperaven el Molt Honorable President de la Generalitat a les portes del nou edifici cultural que, malgrat la seua obertura, ha sofert una important retallada a última hora, qüestió aquesta que ha impossibilitat fer les dotacions necessàries i previstes al projecte original.

Fabra s'ha entretés amb la ciutadania, ha parlat amb les xiquetes que hi havia a la vorera, s'ha deixat petonejar per les dones madures del seu partit i per aquelles simpatitzants que l'han felicitat en el seu càrrec. Ha pujat les plantes de l'edifici i ha llançat un missatge optimista des del cadafal que havia estat preparat a la sala d'usos múltiples existents a aquesta infraestructura. Diu que els valencians “sóm els millors”, que València ha estat “un referent fins ara” i que “ha de tornar a ser-ho per a la resta de l'Estat” perquè ”ací farem molt més amb menys despesa i menys pressupost”. Efectivament així és i així ha estat. El Centre Cultural l'Olivar, n'és fidel testimoni. Tot això ha estat dit i expressat en castellà. Castellà de Castelló.

El president Fabra ha vingut a Alaquàs i l'alcaldessa li ho ha agraït, tot i que ha sabut estirar la corda en nom de les necessitats del poble. Apuntem la data i veurem quan tornarà, perquè no hi ha dubte que aquesta primera visita ha estat ben interessada. La moral dels seus anava hui pels núvols i segur que li ho agrairan.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.