Infraestructures

L'alcaldessa d'Alaquàs visita les obres de les escoles

L'Ajuntament fa una inversió de més de 80.000 euros en la millora

Els condicionaments han donat treball aquest estiu a 10 persones del poble

L'Alcaldessa d'Alaquàs, Elvira García Campos, ha realitzat una visita als col·legis públics d'Alaquàs per tal de supervisar i conèixer de primera mà, l'estat de les obres de millora i condicionament realitzades per l'Ajuntament aquest estiu. En aquestes obres s'ha invertit enguany un total de 80.127 euros, que han permès la millora de les instal·lacions actuals i la dotació d'altres noves que afavoreixen la qualitat d'ensenyament que s'imparteix a la vila.

Les obres de millora han donat treball aquest estiu a un total de 10 persones d'Alaquàs que han treballat durant aquests mesos en les diferents actuacions de condicionament, 6 dels quals han estat de nou contracte.

Les obres han consistit principalment en la millora i condicionament dels edificis i en l'ampliació de noves zones educatives per tal d'acollir un major nombre d'alumnat.

Davant les tronades

Pere Rossell

El veïnat d'aquest poble, sap i coneix que la seua alcaldessa sol anar per davant de les tronades. També en aquesta ocasió, ha volgut conèixer de primera mà, la situació de les obres de millora de les instal·lacions escolars del poble, al menys les de titularitat pública, perquè d'aquesta manera, s'assegura que l'inici de curs no aportarà cap problema relacionat amb les infraestructures.

Una altra qüestió, però, és la necessitat de construcció del nou centre Ciutat de Cremona, que ha demanat i encara insisteix fins la sacietat, al conseller del ram, sense que fins ara s'haja sabut res al respecte. L'alcaldessa sap que s'ha de treballar molt els passadissos de l'administració autonòmica i no descansa ni un moment. Fins tal punt és així, que li ho va demanar al mateix Molt Honorable President, el dia que va venir a inaugurar el nou edifici social de la vora esquerra de l'església de la Verge de l'Olivar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.