Infraestructures

L'alcaldessa d'Aldaia signa la llicència del Benlliure

El centre té previst obrir amb total normalitat a principis de setembre

Carme Jàvega, alcaldessa d'Aldaia, ha signat la llicència per a l'ús de l'escola pública Marià Benlliure, de manera que aquest nou centre obrirà les portes el proper mes de setembre en coincidència amb l'inici del nou curs escolar.

El centre disposa de tres aules d'educació Infantil, sis classes de Primària, una sala multiusos, una dependència d'informàtica, una biblioteca escolar, cuina, menjador i despatxos per a l'equip docent, així com la consegüent sala del professorat i un gimnàs multiusos.

Però a més de totes aquestes dotacions, el centre compta amb un sistema de recollida d'energia solar que s'incorpora a les instal·lacions.

El nou edifici acull el professorat i l'alumnat que es trobava fins ara a un edifici de 1954 i la seua construcció ha implicat una despesa de vora 3 milions d'euros, sense comptar el mobiliari i les dotacions tècniques.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.