Infraestructures

Morella comença la rehabilitació de camins rurals

La rehabilitació serà possible gràcies al Pla de Camins del Ministeri d'Agricultura i la Mancomunitat de la Taula del Sénia

Morella ha començat les obres de rehabilitació dels camins rurals, amb càrrec al Pla de Camins del Ministeri de Medi Ambient i la Mancomunitat de la Taula del Sénia. Els treballs han començat en el camí Cinctorres-La Mina i continuaran en els pròxims dies amb la pujada a l'Escorxador, el de La Parra i un tram de què unix Xiva-Carretera Forcall a Ortells. Enguany es condicionaran tres quilòmetres de camins, unint-se als més de 25 que ja s'han rehabilitat des que este pla es va posar en marxa, l'any 2008.

Cal recordar que el conveni entre el Ministeri i la Mancomunitat de la Taula del Sénia, ha permés rehabilitar cinc camins més. En concret, s'han condicionat en estos anys, els de Tous i la Carcellera, en 2010, la Serra de Palos, en 2009 i Quatre Camins i els Llivis, en 2008.

Per a la rehabilitació dels camins que comença avui, es contempla una inversió de 142.659,01 euros, dels quals, 25.678,62 euros seran aportats pel consistori morellà. Estes quantitats s'unixen als més de 700.000 euros ja invertits des que es va iniciar el pla.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.