Infraestructures

El túnel del Parador de Morella passa per davall de la muralla

El Subdelegat del Govern, Antonio Lorenzo, i l'alcalde de Morella, Ximo Puig, han visita l'estat de l'última fase de construcció del túnel

El Subdelegat del Govern a Castelló, Antonio Lorenzo, i l'alcalde de Morella, Ximo Puig, han visitat l'estat de les obres del túnel del Parador, que es troba en la seua última fase d'execució. El gran bloc de formigó ha començat a endinsar-se en la muntanya i ja passa per davall de la muralla.

El primer edil morellà destaca que “avui és un dia d'especial interés perquè el túnel ja està en l'interior de la muntanya, penetrant cap al castell”. El mecanisme que s'utilitza per a endinsar-se en el massís són uns compressors que espenten el gran bloc de formigó de 2000 tones. Des de que es van iniciar els treballs d'esta fase, a principis de mes, el túnel ja ha avançat 10 metres i queden altres 18 per a concloure el pas baix terra.

Per la seua banda, el subdelegat del govern, Antonio Lorenzo, afirma que “s'estan complint les previsions d'esta operació complexa, que és endinsar el calaix de formigó dins de la muntanya”. A més, recordava que “esta fase és imprescindible per a començar el projecte arqueològic de la construcció del Parador”. Finalment, indicava que “el Parador és definitiu i determinant per a Morella i la comarca dels Ports, pels llocs de treball directes i indirectes que crearà i per les possibilitats de creixement econòmic que generarà”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.