Infraestructures

maresme

Rangel adverteix que el projecte de l'estació de Sant Pol està fet

El delegat del govern a Catalunya fa balanç a Malgrat de les inversions ferroviàries de les línies R1 i R2

“El projecte de millora de l'accessibilitat i la seguretat dels viatgers de l'estació de Sant Pol està fet. La voluntat d'Adif sempre ha estat dialogar amb l'Ajuntament i demano que aquest faci un gest per resoldre la situació.” El delegat del govern de Catalunya, Joan Rangel, va respondre ahir a l'actitud del consistori maresmenc, que a l'agost va aprovar una moció per unanimitat en què rebutjava la construcció d'escales i ascensors en aquell espai perquè atemptava contra la seva identitat cultural. Pel representant de l'Estat, l'actitud municipal hauria de canviar. “Adif ha treballat amb el mateix criteri per millorar les estacions i ha obtingut el suport dels ajuntaments i ara seria curiós que no s'actués igual a Sant Pol”, va precisar i va afegir: “Confiem que s'acabi imposant el bon criteri.”

Rangel va ser ahir a Malgrat per fer balanç de les inversions que l'Estat ha fet des del 2009 en les estacions de les línies de Rodalies. En concret, s'han finalitzat obres a deu estacions de l'R2 i s'està treballant en cinc espais més de la mateixa línia per un valor total de 36 milions d'euros. Pel que fa a la línia R1, amb una inversió global que supera els cinquanta milions d'euros, s'han acabat disset estacions –nou al Maresme– i s'està actuant en onze més.

LA FITXA

87
milions
és la inversió global que l'empresa Adif ha fet a 43 estacions de les línies de Rodalies 1 i 2 des del 2009.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.