Infraestructures

Cinctorres cerca empreses per al polígon industrial

D'ací a poc, es remataran les obres del polígon industrial Argilans, d'aquesta localitat de la comarca dels Ports i es pretén incentivar la instal·lació d'empreses a base de reducció d'impostos i taxes municipals i l'oferiment de parcel·les amb pagament a terminis assequibles.

Aquest polígon ha estat possible gràcies a la decisió de l'ajuntament de la vila de dissenyar un espai suficient com per a oferir sòl industrial a un preu molt competitiu. De fet, la municipalitat de Cinctorres ha establert el preu públic a 40€ el metre quadrat.

A més d'aquest extrem, els actuals administradors públics han dissenyat un pla de dinamització del polígon perquè els nous emprenedors puguen pensar amb Cinctorres com a lloc d'ubicació d els noves empreses.

D'aquesta manera, la localitat se suma a Morella i Vilafranca, úniques localitats de la comarca dels Ports que comptaven amb sòl industrial. Amb l'afegit de la vila de Cinctorres, la zona disposarà de 16.000 metres quadrats nous, d'oferta de terrenys per a la instal·lació d'empreses.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.